Φροντιστήριο Γέρακα

Φροντιστήρια ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ - Γέρακας

Το Φροντιστήριο “ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ” στο Γέρακα, με 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εκπαίδευσης, έχει ως μοναδικό του στόχο να σταθεί επάξια δίπλα στο μαθητή σε μια από τις πιο σημαντικές και καθοριστικές περιόδους της ζωής του.
Στα Φροντιστήρια Επίκεντρο γνωρίζουμε πολύ καλά τις απαιτήσεις του σύγχρονου εκπαιδευτικού συστήματος, καθώς και τις δυσκολίες – οικονομικές, ψυχολογικές, συναισθηματικές – που αντιμετωπίζουν καθημερινά, μαθητές και γονείς, προκειμένου να ανταποκριθούν αξιοπρεπώς.
Για το λόγο αυτό, μέσα από έναν ολοκληρωμένο και προσεκτικά μελετημένο σχεδιασμό του προγράμματος σπουδών μας, φροντίζουμε να μεταδώσουμε στους μαθητές μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τις απαραίτητες γνώσεις και τα κατάλληλα εφόδια, έτσι ώστε η σχολική χρονιά να ολοκληρωθεί με επιτυχία στις σχολικές και Πανελλαδικές εξετάσεις.
Παράλληλα, έχοντας επίγνωση της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές και με ευκολίες πληρωμής.
Βασικό μας πλεονέκτημα είναι το εκπαιδευτικό μας προσωπικό, καθώς αποτελείται από άριστα καταρτισμένους καθηγητές – παιδαγωγούς, που γνωρίζουν πολύ καλά πως να μεταδώσουν την γνώση στο μαθητή, αλλά και πως να τον στηρίξουν και να ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθησή και την ψυχολογία του.

Στα Φροντιστήρια ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ τίποτα δεν αφήνουμε στην τύχη του!

 • Επιλέγουμε τους συνεργάτες  μας  με αυστηρά επιστημονικά, παιδαγωγικά και ποιοτικά κριτήρια.
 • Συνεργαζόμαστε  με  ειδικούς  ( ψυχολόγους , ειδικούς  παιδαγωγούς κ.λ.π.) όταν  το  απαιτούν  οι  περιστάσεις.
 • Παρέχουμε δωρεάν επαγγελματικό προσανατολισμό από ειδικούς επιστήμονες.
 • Ενημερώνουμε τακτικά τους γονείς για την πρόοδο των μαθητών μας.
 • Προγραμματίζουμε  από την αρχή  κάθε  διδακτικού  έτους όλες τις δραστηριότητές μας.
 • Δημιουργούμε  φύλλα  προόδου  για  κάθε  μαθητή και τα ενημερώνουμε συνεχώς.
 • Παρέχουμε δικό μας σύστημα  μελέτης  για  τους  μαθητές  του  Γυμνασίου.
 • Παρέχουμε ενισχυτικά  μαθήματα  όταν  είναι  απαραίτητα.
Στο Φροντιστήριο μας συνδυάζουμε τη γνώση με την τεχνολογία σε ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα που βασίζεται στην πολυετή εμπειρία μας στη φροντιστηριακή εκπαίδευση.

Πρόγραμμα μελέτης για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.

Μετά από 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τα φροντιστήρια «ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ» δημιούργησαν ένα καθημερινό πρόγραμμα μελέτης σε όλα τα μαθήματα, για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.

Από την εμπειρία μας γνωρίζουμε πολύ καλά οτι οι δυσκολίες που έχουν οι μαθητές στα βασικά μαθήματα (Μαθηματικά και Γλώσσα) στο Γυμνάσιο και το Λύκειο έχουν τις ρίζες τους στο Δημοτικό.

Με τους έμπειρους καθηγητές και δασκάλους του φροντιστηρίου μας επικεντρωνόμαστε σε κάθε μαθητή ξεχωριστά και του μαθαίνουμε από το Δημοτικό, δίνοντας του τα απαραίτητα ερεθίσματα, το πιο βασικό: να αγαπήσει τη μελέτη.

Σκοπός λοιπόν του προγράμματος δεν είναι η παροχή «έτοιμης γνώσης» αλλά η προτροπή στην ανάληψη πρωτοβουλιών και η καθοδήγηση στη μεθοδικότητα, ώστε να δημιουργήσουν από νωρίς γερές εκπαιδευτικές βάσεις.

Με το έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό μας, οι μαθητές κοντά μας:

 • Έχουν καθημερινή άριστη προετοιμασία όλων των μαθημάτων του σχολείου.
 • Μαθαίνουν να τελειώνουν το διάβασμα τους σε συγκεκριμένο χρόνο.
 • Παραλαμβάνουν πρόσθετο υλικό και ασκήσεις ώστε να αφομοιώνεται πλήρως η ύλη.
 • Εξασκούνται με σύντομα εξειδικευμένα τεστ ώστε να αποβάλλουν από νωρίς το άγχος των διαγωνισμάτων.
 • Τα παιδιά της Α΄ και Β΄ Γυμνασίου θέτουν γερές βάσεις για όλο το Γυμνάσιο. Ενώ τα παιδιά της Γ΄ Γυμνασίου ετοιμάζονται ταυτόχρονα για την πρόκληση της Α΄ Λυκείου.

Είμαστε στη διάθεσή σας να σας ενημερώσουμε από κοντά με κάθε λεπτομέρεια για κάθε απορία σας.